UA-135407186-1
  • Mon Ange team

Как да изберем перфектната булчинска рокля според формите на нашето тяло

Денят на Вашата сватба е денят, в който ще изглеждате и се чувствате по-красиви от колкото сте изглеждали във всеки друг ден от живота си! Просто фантастично! Прекрасно...Луксозно! Всичко в една рокля. В един ден. Вие ще знаете, че това е ,,РОКЛЯТА", когато я откриете. Намирането на най-добрата булчинска рокля за вашите пропорции е това, което ще покаже тялото ви в най-добрата му светлина и в пълния му блясък. Става дума за поставяне на акцент върху части на тялото там, където искате и минимизиране там, където не желаете. Няма правила за намиране на вашата мечтана рокля, но има насоки, които могат да ви помогнат. Те ще ви дадат отправна точка за забавното, но понякога непреодолимо търсене на сватбена рокля. На първо място трябва да проучите фигурата си и да определите формата на тялото си. Това са 5-те най-популярни форми : ,,Триъгълник", ,,Обърнат Триъгълник", ,,Правоъгълник", ,,Пясъчен Часовник" или ,,Ябълка"


1. Права или Атлетик (правоъгълник) -

Ако раменете, бюста и бедрата са приблизително еднакви и талията ви не е много по-малка, тогава имате право или атлетичен тип тяло. Най-подходящи за Вас в този случай ще са рокли в силует „Empire'' и „А-линия"

2. Обърнат триъгълник -

Ако раменете и/или бюстът са по-големи от бедрата, тогава имате обърнат триъгълник тип тяло. С тези пропорции ще бъдете прекрасни в рокли в линия „Русалка" и „Принцеса".

3. Триъгълник (круша) -

Ако бедрата са по-широки от раменете и/или бюста, тогава имате тяло тип „Триъгълник". За тези характеристики на тялото отново подхождат „Empire" и „А-линия"

4. Пясъчен часовник -

Ако раменете, бюста и бедрата са приблизително еднакви, но талията ви е поне с 25% по-малка от ханша, тогава имате тяло тип „пясъчен часовник". Почти всичко би Ви подхождало, но най-много „Русалка", „Принцеса" и „Sheat"

5. Ябълка (кръг)

В случай, че талията Ви е по-голяма в сравнение с раменете и ханша, то Вашият тип тяло попада в тази категория. Много подходяща за Вас е сватбена рокля в „А-линия", както и ако изберете някоя прелестна „Принцеса"

Сватбените рокли показани в статията можете да намерите на www.monangebridal.com #Сватбенарокля #Булчинскарокля #линиярокляспоредтялотоми #подходящабулчинскарокля #перфектнатабулчинскарокля #перфектнатасватбенарокля #каквабулчинскароклядаизбера #сватбенирокли #булчинскирокли #тенденциивсватбенитерокли #Алиния #Принцеса #сватбенирокли2020 #булчинскирокли2020 #монанже #monange #сватбенцентър #булчинскибутик #сватбенмагазин #булчинскироклиСтараЗагора #булчинскимагазин #луксознирокли #красивибулчинскирокли #weddingdressesbulgaria #weddingdresses2020 #bridaldressesbulgaria #monangebridal #monangebridalboutique

17 преглеждания0 коментари
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

H. Dimitur Asenov 107 
Stara Zagora , Bulgaria

Tel: +359 896 155 215

Email: monangebridal@gmail.com

Бутикът работи

от Понеделник до Неделя
10:00 - 20:00
само с предварително
ЗАПАЗЕН ЧАС 

© 2021 by Mon Ange.